جبهه عماریون

مباحث اخلاقی ، اجتماعی ، سیاسی و بصیرتی و معرفتی ...

جبهه عماریون

مباحث اخلاقی ، اجتماعی ، سیاسی و بصیرتی و معرفتی ...

جبهه عماریون
با سلام و عرض ارادت محضر همه دوستان مومن و ولایت مدار
غرض از ایجاد این وبلاگ ترویج و تبلیغ و انتشار مباحث اعتقادی ، اخلاقی و اجتماعی و بصیرتی است .
زندگی در صدف خویش گوهــــــر ساختن است
در دل شعله فرو رفتن و نگـــــــداختن است
ره مـــــــردان خــــــدا زنــــــــدگی راحت نیست
بلکه خود سازی و کس سازی و ره ساختن است
نویسندگان
رودنی شکسپیر:

شنود و دستکاری الکترونیک در دستور کار سفارت انگلیس

«واقعیت امر این است که مسلماً حضور آمریکا و انگلیس به هر شکلی در قالب یک سفارت در تهران، به معنای دخالت‌های این کشورها در امور داخلی ایران است. هم‌چنین می‌توانید مطمئن باشید که از طریق این سفارت‌ها، شنود و دست‌کاری ایمیل‌ها و ارتباطات الکترونیکی درون ایران صورت خواهد گرفت.»


فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس روز یک‌شنبه به عنوان اولین وزیر خارجه این کشور که از سال 2003 وارد ایران می‌شود، در محل سفارت انگلیس در تهران حاضر شد و در مراسمی رسمی آن را بازگشایی کرد. هاموند در این مراسم گفت محدودیتی در روابط ایران و انگلیس وجود ندارد، هرچند ممکن است دو طرف در همه موضوعات، اشتراک نظر نداشته باشند. وی تأکید کرد که بازگشایی سفارت، نقطه عطفی برای بهبود روابط دو کشور است.



سفارت انگلیس در سال 2011 و پس از اعتراضات مردمی، تعطیل شد و سطح روابط دو کشور به پایین‌ترین سطح خود رسید. با روی کار آمدن دولت جدید در ایران، در اولین گام دو طرف در سال 2013 کاردار غیرمقیم تعیین کردند. بازگشایی سفارت انگلیس در تهران به صورت کاملاً چراغ خاموش میان دولت‌مردان دو کشور پیگیری شد، به صورتی که حتی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز از روند مذاکرات خبر نداشتند.



"رودنی شکسپیر" فارغ‌التحصیل دانشگاه کمبریج انگلیس، اقتصاددان، استاد دانشگاه، مؤلف کتاب‌ها و رساله‌های علمی- دانشگاهی در زمینه اقتصاد و... است. وی نخستین کتاب اقتصادی خود را در سال 1976 منتشر کرد. «شکسپیر» مؤلف چند رساله معتبر و مطرح در زمینه تئوری اقتصادهای دوگانه و از منتقدین هر دو نوع نظام کاپیتالیستی و سوسیالیستی به شمار می‌رود. وی همچنین رساله‌ای با عنوان «هفت قدم تا عدالت» دارد که در سال 2003 منتشر شد. وی در حال حاضر در دانشگاه «تریساکتی» اندونزی (شهر جاکارتا) مشغول تدریس اقتصاد اسلامی و اقتصادهای دوگانه و مباحث مربوط به امور مالی است.



این کارشناس سیاسی انگلیسی در گفتگو با خبرنگار مشرق درباره بازگشایی مجدد سفارت انگلیس در تهران می‌گوید:‌ "دنیا خیلی سریع پیش می‌رود و حرکتش هم علیه انگلیس، آمریکا، صهیونیست‌ها و عربستان سعودی است. محور شرارت که شامل این چهار کشور است، از تحولات دنیا عقب مانده است، اما اکنون جنبشی مبنی بر افزایش هم‌کاری، بهبود روابط بین‌المللی به راه افتاده و راهی جدید به سوی خاورمیانه باز شده است. ایران، رهبری این حوزه را به دست دارد و سیاست خارجیِ باثبات این کشور، الگویی برای کشورهای دیگر شده است. همین مسئله یکی از دلایلی است که آمریکا و انگلیس اکنون مجبور شده‌اند با ایران به توافق برسند. به این خاطر که ایران، مسیر حرکت به سوی آینده است."



زمانی که محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با فیلیپ هاموند حاضر شد، خبرنگار رویترز از وی سؤال کرد: "در حال حاضر سفارت‌خانه انگلیس در ایران بازگشایی شد، آیا می‌توان امیدوار بود که آمریکا هم سفارتش را در تهران بازگشایی کند؟" ظریف در پاسخ به این سؤال گفت:"ما با انگلستان روابط سیاسی داشتیم و مدتی این روابط با مشکل روبه‌رو شده بود و امروز با باز کردن سفارت‌خانه‌ها در دو کشور، به وضع قبلی برگشتیم."ظریف ادامه داد: "وضعیت ما با آمریکا متفاوت است و مردم ایران نسبت به سیاست‌های آمریکا، نگرانی‌های قابل توجهی دارند. برای توقف روش‌های غیرمعقولی که از سوی آمریکا درباره ایران اعمال شده، نیاز به تغییر در این کشور است."



رودنی شکسپیر در گفتگو با مشرق می‌گوید: "صرف‌نظر از روابط میان انگلیس و ایران، ایرانی‌ها ملتی ذاتاً مهربان هستند، اما هیچ دلیلی ندارد که رفتارهای گذشته انگلیس را ببخشند. طی صد سال گذشته، انگلیس دائماً در امور ایران دخالت کرده و منابع این کشور را به غارت برده است. سال 1953، انگلیس تعمداً دموکراسی در ایران را سرکوب کرد. 26 سال از شاه و شکنجه‌گران ساواک حمایت کرد. با انقلاب اسلامی ایران مخالف بود. انگلیس یکی از کشورهایی بود که طی جنگ 8 ساله، به عراق سلاح شیمیایی و گازهای اولیه برای تولید این سلاح‌ها را می‌داد.



انگلیس در کنار آمریکا بدترین سابقه برخورد با ملت ایران را دارد." شکسپیر می‌گوید: "سال 2011 انگلیس با کمال وقاحت، تحریم‌های مالی علیه ایران وضع کرد، آن هم به خاطر سلاح‌های هسته‌ای که می‌دانست ایران به دنبال ساخت آن‌ها نیست؛ حتی آژانس‌های اطلاعاتی خود انگلیس هم می‌گفتند ایران به دنبال بمب نیست. انگلیس رفتار نفرت‌انگیزی با ملت ایران داشته است. بنابراین به نظر من به جای این‌که دولت جدید ایران برای سفر وزیر خارجه انگلیس به این کشور تصمیم بگیرد، این تصمیم باید به عهده مردم گذاشته می‌شد."



شکسپیر معتقد است دلیل دیگری که انگلیس به خاطر آن به دنبال بازگشایی سفارت خود در تهران بوده است، جنبه‌های اقتصادی بوده است: "انگلیسی‌ها می‌خواهند وارد بازار تجارت در ایران شوند. ایران، بازار عظیمی برای تجارت است و انگلیس ممکن است به خاطر رفتارهایی که داشته، اکنون نتواند از این بازار بهره‌مند شود، که کسی جز خود انگلیس را نمی‌توان در این رابطه مقصر دانست."



رودنی شکسپیر خطاب به مردم ایران می‌گوید: "آمریکا و انگلیس همیشه در امور داخلی ایران دخالت کرده‌اند. اتفاقات بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2009 را در نظر بگیرید. من یک هفته قبل از انتخابات، در ایران بودم. خیلی واضح بود که در آن انتخابات، احمدی‌نژاد پیروز شده است، اما آمریکا مبالغ هنگفتی پرداخته بود تا تظاهرات در ایران برگزار شود. شاید حتی پشت پرده تیراندازی‌ها و کشته شدن برخی شهروندان در ایران هم واشنگتن بود. در حالی که برای حمایت رسانه‌ای از اقدامات آمریکا، بی‌بی‌سی در این‌باره دروغ‌پردازی می‌کرد."



وی در پایان به خبرنگار مشرق می‌گوید: "واقعیت امر این است که مسلماً حضور آمریکا و انگلیس به هر شکلی در قالب یک سفارت در تهران، به معنای دخالت‌های این کشورها در امور داخلی ایران است. هم‌چنین می‌توانید مطمئن باشید که از طریق این سفارت‌ها، شنود و دست‌کاری ایمیل‌ها و ارتباطات الکترونیکی درون ایران صورت خواهد گرفت. ایران به هیچ عنوان نباید به انگلیس اعتماد کند."

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۹
حبیب غفاری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی